Stryn bibliotek

   
The mister
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
 • The mister
Contributors
Language
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
 • J
Owner
 • Stryn
Year
 • 2019
Summary, etc
 • Livet har vært enkelt for Maxim Trevelyan. Med sitt flotte utseende, en aristokratisk bakgrunn og full bankkonto har han aldri trengt å jobbe eller sove alene. Men alt endrer seg når en tragedie rammer og Maxim arver familiens adelstittel, rikdom og eiendommer, men også alt ansvaret. Det er en rolle han ikke er forberedt på og som er vanskelig å takle. Men den største utfordringen blir å legge bånd på følelsene han har for en ung, mystisk ung kvinne som nylig har ankommet England. Hun er beskjeden, vakker og musikalsk og vekker noe i Maxim som han aldri har opplevd tidligere. Men hvem er egentlig Alessia Demachi? Og kan Maxim beskytte Alessia mot det som truer henne? E.L James har hatt stor suksess med romanserien 'Fifty Shades of Grey'. 'The Mister' er en frittstående roman. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
 • 978-82-05-52648-8
Available
 • 1/1
Waiting
 • 0 (0)
*000   pam     1
*00188174
*008190611        a     10nob 2
*015 $a0557045$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-05-52648-8$binnbundet$cNkr 299.00
*041 $heng
*096 $aJ
*100 0$aJames, E.L.$cpsevd. for Erika Leonard$d1963-$jeng.
*24014$aThe mister$wmister
*24514$aThe mister$cE L James ; oversatt av Eva Ulven$wmister
*260 $aOslo$bGyldendal$c[2019]
*300 $a506 sider
*520 $aLivet har vært enkelt for Maxim Trevelyan. Med sitt flotte utseende, en aristokratisk bakgrunn og full bankkonto har han aldri trengt å jobbe eller sove alene. Men alt endrer seg når en tragedie rammer og Maxim arver familiens adelstittel, rikdom og eiendommer, men også alt ansvaret. Det er en rolle han ikke er forberedt på og som er vanskelig å takle. Men den største utfordringen blir å legge bånd på følelsene han har for en ung, mystisk ung kvinne som nylig har ankommet England. Hun er beskjeden, vakker og musikalsk og vekker noe i Maxim som han aldri har opplevd tidligere. Men hvem er egentlig Alessia Demachi? Og kan Maxim beskytte Alessia mot det som truer henne? E.L James har hatt stor suksess med romanserien 'Fifty Shades of Grey'. 'The Mister' er en frittstående roman. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574 $aOriginaltittel: The mister
*700 0$aUlven, Eva$d1956-$eovers.$jn.
*850 $aStryn
*900 0$aLeonard, Erika$zJames, E.L.$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Ny og lidenskapelig kjærlighetsfortelling fra E L James, forfatteren bak verdenssensasjonen Fifty Shades of Grey. London, 2019. Livet har vært enkelt for Maxim Trevelyan. Han har utseendet med seg, aristokratisk bakgrunn og mye penger. Han har aldri trengt å jobbe, og har sjelden sovet alene. Men da tragedien rammer, endres alt. Maxim arver ikke bare familiens adelstittel, rikdom og eiendom, men også alt ansvaret det fører med seg. Det er en rolle han ikke er forberedt på, og som han sliter med å fylle. Men den største utfordringen skal vise seg å være knyttet til en gåtefull ung kvinne som nylig er kommet til England - med lite annet i bagasjen enn en mørk fortid. Alessia Demachi er tilbakeholden, vakker og musikalsk, og hun vekker en lidenskap i Maxim som han aldri har opplevd før og ikke vet hvordan han skal takle. Men hvem er egentlig Alessia? Kan Maxim beskytte henne mot farene som truer? Og hvordan kommer hun til å reagere når hun oppdager at Maxim også har hemmeligheter for henne? Fra hjertet av London gjennom det landlige Cornwall til Balkans skremmende skjønnhet: THE MISTER er en lidenskapelig og farlig berg-og-dalbanetur av en roman! Opplev denne nye fortellingen fra en av verdens mest populære forfattere.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Stryn bibliotekJ